Luanda Jinja 

Onze stichting steunt projecten in allerlei delen van de wereld. Projecten die worden voorbereid en uitgevoerd door missionarissen van Mill Hill. Deze organisatie bestaat al ruim 100 jaar en telt nu ruim 500 leden: mannen en vrouwen die zich inzetten voor mensen die hulp heel hard nodig hebben. De groeiende groep Mill Hillers telt priesters, broeders en zusters en ook is er al een flinke groep leken: geassocieerde leden. Zij worden opgeleid in Afrika (Luanda en Jinja), India en De Filipijnen. Wat hen en ons bindt is de inzet voor de medemens, zonder onderscheid. Wij zijn trots op hun goede werk en daarom steunen wij hun aanvragen van harte en zo goed als mogelijk. Wij kozen in 1996 voor onze stichting de naam Luanda Jinja, omdat we die heel mooi vinden. 

 

Vraag neemt toe

Onze stichting krijgt steun van particulieren en bedrijven. Daarnaast is er ook steun van zogenaamde NGO's. Wij zoeken meer donateurs, want de vraag om hulp neemt ook toe. Zeker nu de overheid zich meer en meer terugtrekt, is hulp van een stichting zoals de onze van groot belang. Wij danken onze gulle gevers. Doet u ook mee? 

 

ANBI-registratie: 8049.04.005

 

Cypresstraat 71 | 5038 KS Tilburg | 013-468 46 60 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Privacyverklaring
Banknummer NL81RABO018.52.66.657 | KvK-nummer 41194935