Beleidsplan 2020-2025

Doel van de stichting

De doelstelling van de stichting Luanda Jinja, zoals omschreven in de stichtingsstatuten van 16 december 2013, luidt als volgt:
De stichting heeft ten doel het financieel ondersteunen van de leden van de congregatie van Mill Hill ten behoeve van door hen te realiseren kleinschalige projecten en al hetgeen rechtstreeks of zijdelings daarmee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin van het woord.

Financieel verslag 2015

Er werden 9 nieuwe projecten financieel ondersteunt. Dit dankzij de giften van vele donateurs en de opbrengst van diverse financiële acties. In onze nieuwsbrieven wordt regelmatig verslag gedaan over de realisatie van verschillende projecten. Voor een goede leesbaarheid zijn alle bedragen in dit verslag afgerond.

Financieel verslag 2013

Er werden 12 nieuwe projecten financieel ondersteunt. Dit dankzij de giften van vele donateurs en de opbrengst van diverse financiƫle acties. In onze nieuwsbrieven wordt regelmatig verslag gedaan over de realisatie van verschillende projecten. Voor een goede leesbaarheid zijn alle bedragen in dit verslag afgerond.

Informatie

Er is ruim informatie voor handen voor wie geinteresseerd is in ons werk en in onze projecten. Daarom treft u hier op de website ook veel projecten en activiteiten aan. Onder dit hoofdstuk Informatie leest u over onze nieuwsbrieven (twee maal per jaar produceren wij een actuele nieuwsbrief). U kunt de nieuwsbrieven zelf downloaden. Ook onze jaarverslagen zijn beschikbaar.

Mocht u meer willen weten, dan kunt u uw vragen en opmerkingen per mail naar ons sturen (zie: Contactgegevens). Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk te antwoorden. Uiteraard kunt u ons secretariaat ook bellen.

Nieuwsbrieven

Elk jaar brengt onze stichting twee nieuwsbrieven uit. De eerste in de periode mei/juni en de tweede eind november/begin december. Onze relaties (donateurs, fondsen, bedrijven) ontvangen de nieuwsbrief per post. Elke nieuwsbrief is uiteraard meteen een uitnodiging/prikkel voor de ontvanger ons werk opnieuw financieel te steunen.

Jaarverslagen

Direct vanaf de start in 1996 heeft het bestuur ervoor gezorgd dat iedereen, die ons werk van harte en daadwerkelijk ondersteunt, bericht ontvangt over de projecten waar wij geld aan stuurden als blijk van ondersteuning. De jaarlijkse 'nieuwsbrieven' zijn steeds in honderdtallen rondgestuurd. Wie interesse heeft, kan een exemplaar ontvangen.

Contactgegevens

Secretariaat Stichting Luanda Jinja

Cypresstraat 71

5038 KS Tilburg

013-468 4660

 

Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  (Geert Akkermans, secretaris)

Banknummer: NL81Rabo01852.66.657

KvK Brabant nummer: 41194935

 

Fiscaalnummer ANBI-registratie 8049.04.005

Onze stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit betekent dat ook uw giften fiscaal aantrekkelijk verwerkt kunnen worden.

Zie voor meer informatie: www.belastingdienst.nl

Cypresstraat 71 | 5038 KS Tilburg | 013-468 46 60 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Privacyverklaring
Banknummer NL81RABO018.52.66.657 | KvK-nummer 41194935