Organisatie

Stichting

Stichting Luanda Jinja heeft in de afgelopen 19 jaren heel wat projecten kunnen ondersteunen. Dit dankzij de geweldige en aanhoudende steun van vele donateurs en ondersteuning van bijvoorbeeld Cordaid, Wilde Ganzen, Impulsis en NCDO. Deze organisaties hebben hun vertrouwen in ons werk tot uitdrukking gebracht door ons werk voor met name grotere projecten financieel mede mogelijk mogelijk te maken. Op deze website kunt u er meer over lezen onder 'projecten'.In 1996 is het allemaal begonnen. Toen is initiatiefnemer en Mill Hiller Martien van Leeuwen een groep enthousiastelingen gaan vormen. Nu mogen we stellen dat dit initiatief is uitgegroeid tot een volwassen en volwaardige vrijwilligersorganisatie. Uitgangspunt van ons werk is dat er geen kosten worden gemaakt. Een enkele uitzondering daargelaten (bijv. drukwerk, postzegels voor het verzenden van de nieuwsbrief, bank- en bureaukosten) is dit uitgangspunt heilig. 

Wij zijn trots op onze donateurs, trots op onze vaste relaties, trots op onze ondersteunende organisaties en bedrijven.

Zij allen maken het mogelijk dat wij aanvragen kunnen behandelen en goedkeuren. 

Vaak is binnen zeer korte tijd (soms enkele dagen!) nadat de aanvraag is ontvangen een besluit door ons bestuur genomen tot al dan niet honoreren van de aanvraag. Wij werken graag snel, maar ook zorgvuldig! Een dergelijke snelle beslissingsprocedure is goed en prettig voor iedereen. 

Inmiddels zijn heel veel projecten door het bestuur behandeld en besproken. De naam van onze stichting is genoegzaam bekend geraakt. En dat wij als structurele ondersteuners Cordaid, Wilde Ganzen, Impulsis en NCDO kunnen noemen, is natuurlijk helemaal goed!

 

Cypresstraat 71 | 5038 KS Tilburg | 013-468 46 60 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Privacyverklaring
Banknummer NL81RABO018.52.66.657 | KvK-nummer 41194935