Steunpilaren

Met bewondering en trots kijken we terug naar de afgelopen 15 jaren dat onze stichting heeft gewerkt en tal van grote en kleine projecten van en door onze missionarissen heeft kunnen stimuleren en financieren. Dit is allemaal mogelijk gemaakt dank zij de steun van particulieren, fondsen en bedrijven. Kleine en grote schenkingen van mensen, die daardoor niet alleen die projecten mogelijk maken, maar ook op deze wijze betrokken willen zijn bij het werk van de missionarissen van Mill Hill.

Donateurs

 

Onze stichting mag zich gelukkig prijzen met heel veel steunpilaren. Ruim 400 donateurs hebben zich inmiddels achter onze activiteiten geschaard! Al vanaf de start in 1996 bleek dat er veel particulieren zijn die ons werk graag steunen door het regelmatig sturen van een klein of soms groot/groter bedrag. Daar zijn we hen - namens de mensen die onze hulp heel hard nodig hebben - zeer dankbaar voor.

Uiteraard verwelkomen we graag nieuwe donateurs: ook u!

 

Behalve mensen die concreet geld overmaken, beschikken we al jaren over enkele steunpilaren, die ons werk steunen door vrijwilligerswerk. Zo heeft Daisy van Hellemondt (Boxtel) de vormgeving van onze website gemaakt en levert Marco Borghardt (Boxtel) regelmatig diensten door het functioneel houden van deze website. Hartelijk dank!

Onderwijs

 

Sinds 2005 is Jenaplanschool Molenwijk, een basisschool uit Boxtel, jaarlijks een paar keer actief voor een van onze projecten, de school voor ex-kindsoldaten in Massindi (Uganda).

Fondsen

 

Ook mogen wij ons heel gelukkig prijzen met de structurele steun vanuit de grote fondsen, zoals Cordaid, Wilde Ganzen en NCDO. Zonder die (soms forse) financiele steun zouden de grote(re) projecten voor ons niet haalbaar zijn.

Bedrijven

 

Sinds onze eerste acties zijn er al bedrijven die ons werk ondersteunen. Dat geldt zeker voor drukkerij Tielen. Dit  Boxtelse bedrijf verzorgt de productie van onze nieuwsbrieven. Infolio (sign & print) in Boxtel maakt borden en posters voor onze stichting. Eyeconic adviseert en ondersteunt ons bij alle social media en de website.

Cypresstraat 71 | 5038 KS Tilburg | 013-468 46 60 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Privacyverklaring
Banknummer NL81RABO018.52.66.657 | KvK-nummer 41194935