Steunpilaren

Met bewondering en trots kijken we terug naar de afgelopen 15 jaren dat onze stichting heeft gewerkt en tal van grote en kleine projecten van en door onze missionarissen heeft kunnen stimuleren en financieren. Dit is allemaal mogelijk gemaakt dank zij de steun van particulieren, fondsen en bedrijven. Kleine en grote schenkingen van mensen, die daardoor niet alleen die projecten mogelijk maken, maar ook op deze wijze betrokken willen zijn bij het werk van de missionarissen van Mill Hill.

Mensen met een MISSIE die zich dagelijks en hun leven lang inzetten voor anderen. Medemensen, die net als wij recht hebben op een goed leven, eten en drinken, onderwijs en werk. Wij brengen door onze gezamenlijke inspanningen goed nieuws en daadwerkelijke steun.

 

Zonder de steun van donateurs (eerste groep) kunnen wij niets. Inmiddels beschikken we over ruim 400 particulieren die regelmatig geld overmaken. Soms door een jaarlijkse bijdrage te storten, terwijl anderen af en toe geld overmaken. Kleine bedragen van 25 tot 50 euro ontvangen we ook en sommige mensen maken grotere bedragen van meer dan 1000 euro aan onze bankrekening (18.52.66.657) over. Meer en meer komt het voor dat mensen een flink bedrag overboeken (bijvoorbeeld bij de uitkering van een lijfrente of een nalatenschap). Dat is uiteraard fantastisch!

 

Naast donateurs beschikken we al vanaf het begin van ons bestaan in 1996 over de steun van drie grote partijen, die onder fondsen staan vermeld. De derde groep steunpilaren zijn bedrijven. Er zijn er die ons werk financieel steunen, maar ook speciaal werk van ons gratis uitvoeren (communciatiemiddelen). Tot slot: we krijgen in toenemende mate steun van onderwijsinstellingen. Zoals van Jenaplanschool Molenwijk in Boxtel en De Rooi Pannen (Tilburg, Eindhoven en Breda).

Alle steunpilaren zijn wij voortdurend grote dank verschuldigd. In groot vertrouwen op al onze supporters, groot en klein gaan wij door met dit werk en bouwen we samen aan een betere toekomst voor iedereen.

Cypresstraat 71 | 5038 KS Tilburg | 013-468 46 60 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Privacyverklaring
Banknummer NL81RABO018.52.66.657 | KvK-nummer 41194935