Onderwijs

 

Sinds 2005 is Jenaplanschool Molenwijk, een basisschool uit Boxtel, jaarlijks een paar keer actief voor een van onze projecten, de school voor ex-kindsoldaten in Massindi (Uganda).

Wij zijn er trots op, dat de kinderen, hun ouders, het team van deze school zich hebben vastgebeten in dit project. Intussen zijn er contacten tussen deze twee scholen, ook al zijn die heel pril. Maar begrip vanuit onze westerse wereld voor de jongeren in Massindi is natuurlijk - naast geld voor basisbehoeften als eten en drinken, plus lesmaterialen - heel belangrijk. Wij zijn trots op en dank verschuldigd aan deze Molenwijkschool.

 

 

Jenaplanschool Molenwijk DRP LOGO

 

Vanaf eind 2009 is de De Rooi Pannen (centrum voor ondernemers-onderwijs, MAVO/VMBO en MBO met liefst 10 afdelingen/opleidingen, zoals Handel, Horeca, Toerisme/Recreatie en Vormgeving) onze vaste donateur geworden. Wij hebben een overeenkomst gesloten, waarbiij het doel is dat alle activiteiten die door de afdelingen van deze onderwijs-instelling worden uitgevoerd, ten bate van een of enkele projecten van onze stichting zullen zijn. Wij zijn er trots op dat de bron van Mill Hill in Nederland, het klooster van De Rooi Pannen aan de Dr. Ahausstraat  in Tilburg, zich op deze manier wil blijven verbinden met Mill Hill. Hulde!

Cypresstraat 71 | 5038 KS Tilburg | 013-468 46 60 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Privacyverklaring
Banknummer NL81RABO018.52.66.657 | KvK-nummer 41194935